Vind en overtuig!

Teksten schrijven kan verschrikkelijk tijdrovend zijn. Onze duidelijke werkwijze beperkt de duur van het copy-proces. Zo leveren we zelfs op korte termijn sterke teksten.

Van webtekst tot whitepaper, van blogpost tot advertentie; onze werkwijze geldt voor elke tekst. Op deze manier stroomlijnen we ons proces en weet je altijd wat je kunt verwachten.

We kunnen onze werkwijze ook afstemmen op jouw wensen. Wil je liever meerdere feedbackrondes of heb je juist hulp nodig bij het vaststellen van je tone-of-voice of doelgroep? Ook daarmee kan Coster jou van dienst zijn. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Jij kent jouw bedrijf het beste. Daarom weet jij het beste waar jouw publiek goed op reageert. Om ons volledig in te leven in jou, je bedrijf en je publiek starten we altijd met een gestructureerde kick-off, waarin we samen een duidelijk beeld vormen van jouw doelgroep en doelen. Uit deze sessie volgt de briefing die wij aanhouden voor alle copy, zodat wij effectief aan de slag kunnen met de best passende copywriting.
Onze teksten sluiten idealiter perfect aan op het DNA van jouw bedrijf. Daarom start Coster altijd met één proeftekst om te controleren of de tone-of-voice aansluit. Na akkoord schrijven we de overige teksten.

Omdat jouw teksten jouw verhaal vertellen, vinden wij het belangrijk dat jij jezelf herkent in onze teksten. De laatste stap in ons copy-proces is daarom de feedbackronde. De eerste feedbackronde volgt na iedere batch. De tweede volgt als de teksten in de site zijn geplaatst. Onze ervaring leert namelijk dat de teksten anders over kunnen komen als ze op hun plek staan in de website, blog of landingspagina. Zo zorgen we samen voor de perfect passende teksten.

Wil je weten wat Coster voor jou kan betekenen?

NEEM CONTACT OP