Van je passie je beroep maken

Even voorstellen…

Mijn naam is Moniek Warmerdam en ik ben de nieuwe content stagiaire bij Coster Copy. Ik woon in het gezellige dorp Hillegom en mocht onlangs alweer 23 kaarsjes uitblazen. In mijn vrije tijd schrijf ik regelmatig voor mijn persoonlijk blog. Ook ben ik tekstschrijver bij een online nieuwsplatform in Hillegom, wat geheel bestaat uit vrijwilligers. Verder luister ik graag naar muziek en kan ik erg genieten van een wandeling in het bos of op het strand. Het liefst nog combineer ik deze twee hobby’s; heerlijk hardlopen in de natuur op de beat van de muziek!

Hoe kwam je bij Coster Copy terecht? 

Zo’n twee jaar geleden ontdekte ik, mede dankzij mijn blog, mijn passie voor het schrijven. Na mijn studie ben ik dan ook op zoek gegaan naar een manier om mijzelf hierin te ontwikkelen. Al snel kwam ik bij de content stage van Coster Copy terecht. Ik wist meteen: dit is wat ik zoek! Deze stage biedt mij de kans om van mijn passie mijn beroep te maken. Ik leer mijn schrijfvaardigheden te ontwikkelen én in te zetten om webteksten van bedrijven te optimaliseren en beter vindbaar te maken. Ook doe ik online marketing kennis op en krijg ik de kans om Google-certificaten te behalen. Wat wil je nog meer!

Wat ga je doen bij Coster Copy? 

Tijdens deze stage ga ik mij vooral bezighouden met het schrijven van teksten. Het is natuurlijk ook belangrijk dat deze teksten goed vindbaar zijn op het grote boze internet. Om deze reden leer ik ook hoe je een SEO-analyse maakt, zodat de teksten ook echt gelezen worden. Ik hoop aan het einde van mijn stage een volwaardig copywriter te zijn, met als extraatje kennis van online marketing én Google-certificaten op zak. Ik ben ervan overtuigd dat dit bij Coster Copy gaat lukken en heb dan ook ontzettend veel zin om voor Coster Copy aan de slag te gaan!