Trainingen

Zijn er dagelijks meerdere mensen binnen jouw bedrijf bezig met het schrijven van teksten? Of het nu gaat om e-mails, webteksten of offerteteksten. Ze moeten stuk voor stuk een juiste overtuigingskracht hebben. Daarnaast wil je natuurlijk ook dat jouw teksten online goed gevonden worden.

In de trainingen van Coster leren jij en jouw collega’s niet alleen beter schrijven maar ook de gedachtegang achter keuze voor bepaalde vormen van schrijven.

Coster heeft een team van zeer ervaren copywriters. Niet alleen in het schrijven van overtuigende webteksten die aansluiten bij jouw bedrijf, maar ook in het schrijven voor zoekmachines, zodat jouw site ook beter vindbaar is binnen Google, Yahoo en Bing. Onze kennis dragen we graag over aan jou!

training-seo-training

SEO Copywriting Training

SEO Copywriting Training

Zoek je naar handige trucjes om Google en andere zoekmachines te slim af te zijn? Wil je het liefste morgen op positie 1 staan in Google? Helaas werkt dat niet zo. Maar er zijn zeker richtlijnen en manieren om jouw posities binnen zoekmachines te verbeteren!

Bekijk SEO Trainingen
training-overtuigend-schrijven

Training Overtuigend Schrijven

Training Overtuigend Schrijven

Hoe schrijf je overtuigende webteksten die werken? Het draait natuurlijk om de bezoeker: hoe zorg je ervoor dat hij of zij niet wegklikt, maar dóórklikt op je website? En hoe beïnvloed je bezoekers zo, dat ze tot actie overgaan?

Bekijk Training Overtuigend Schrijven

Verschillende trainingen, altijd op maat gemaakt

Coster biedt verschillende trainingen aan. Zo kunnen wij jouw team alles leren over zoekmachine optimalisatie in onze SEO training. Wat heeft een tekst nodig voor betere online vindbaarheid en hogere posities binnen zoekmachines.

Daarnaast is het natuurlijk van groot belang dat wanneer de teksten goed gevonden en daarmee gelezen worden, deze teksten ook overtuigend zijn. In onze training Overtuigend schrijven, leren we je hier alles over!

Geïnteresseerd in een maatwerk training voor jouw team?

NEEM CONTACT OP