Vertalen

SEO-proof vertaling

Heb je internationale ambities, of behoefte aan een Engelstalige site? Coster vertaalt jouw (web-)teksten, van een korte blog tot een gehele website.

Natuurlijk wil je dat jouw nieuwe, vertaalde (web-)tekst minstens zo effectief werkt als de Nederlandse. Coster zorgt hiervoor! Zowel vanuit SEO-perspectief, als inhoudelijk gezien, vertalen wij jouw webteksten optimaal.

SEO geldt ook in andere talen, maar een zoekwoord in de ene taal werkt niet automatisch in een andere. Met onze ervaring in online marketing bevorderen onze vertalingen wel jouw SEO, voor een gunstige online vindbaarheid.

Daarnaast leert de ervaring dat er door vertaalbureau’s vaak te letterlijk wordt vertaald waardoor er niet meer wordt geschreven in het vakjargon van jouw bedrijf. Maak niet dezelfde fout en laat jouw teksten vertalen door Coster! Samen met jou duiken we in het DNA van jouw bedrijf en spitsen onze vertaling toe op de boodschap die jij met de tekst wil overbrengen.

Moet ik mijn hele website vertalen?

Om hierachter te komen, denkt Coster samen met jou na over wie en wat jij wil bereiken met je vertaalde pagina’s. Wil jij een zo groot mogelijke klantenkring aanspreken? Dan kan het rendabel zijn de hele website te laten vertalen. Wil je echter maar enkele buitenlandse klanten bereiken, dan volstaat een vertaling van de belangrijkste pagina’s vaak al. Bij Coster kan het allemaal, we geven je een passend advies bij jouw wensen.

Ben je benieuwd wat voor jouw bedrijf het beste is?

NEEM CONTACT OP