SEO advies

SEO advies op maat

Op je website zie je natuurlijk het liefst goedgeschreven en overtuigende teksten. Maar scoor je hiermee ook goed binnen zoekmachines? Coster heeft jarenlange ervaring in online marketing en wij specialiseren ons daarmee ook in search engine optimization (SEO). Wij maken sterke teksten vindbaar en vindbare teksten sterk.

Met een grondig zoekwoordenonderzoek en het bijbehorende SEO advies zien wij precies hoe jouw doelgroep door zoekmachines navigeert en welke zoektermen ze gebruiken. We onderzoeken het zoekvolume en de concurrentie op bepaalde zoektermen. Zo bepalen we welke zoektermen voor jou het meest relevant zijn. Deze zoektermen verwerken we vervolgens op de juiste wijze in je teksten. Hiermee vang je relevante traffic en word je beter vindbaar.

SEO en Copywriting

Na het SEO advies schakel je onze professionele copywriters in. Zij schrijven teksten waarin de belangrijkste zoektermen op de juiste wijze verwerkt zijn. Deze zoektermen verwerken we niet alleen in de teksten, maar ook in alle meta-data. Denk bijvoorbeeld aan paginatitels, heading tags, meta descriptions en interne links.

Coster geeft jou graag advies over het gebruik van de juiste zoektermen in jouw online content. Op basis van dit onderzoek weet je zeker dat jouw teksten niet alleen overtuigend zijn, maar ook goed gevonden worden!

Benieuwd welke zoektermen voor jou het meest belangrijk zijn?

NEEM CONTACT OP