Herschrijven

Laat jouw teksten herschrijven

Of je nu je online content anders wil inrichten, structuur wil aanbrengen in je teksten of je boodschap op een duidelijkere manier wil vertellen, Coster herschrijft jouw teksten. Niet alleen voor een soepelere leesbaarheid, maar juist ook voor een aangenamere doorloop van je teksten. Met jouw nieuwe herschreven teksten bereik je zowel je beoogde doel, als je doelgroep.

Je bedrijf kan nog zo’n duidelijke identiteit hebben, als deze niet in je teksten naar voren komt heb je je doel gemist. Maar Coster helpt je uiteraard graag uit de brand. Wij gaan eerst samen met jou rond de tafel om een goed algeheel beeld te krijgen van wat jij wil bereiken. Zodra we een totaalplaatje hebben geschetst, kijken we hoe we zo effectief mogelijk binnen dat kader kunnen herschrijven.

Jouw nieuwe content helemaal SEO-proof

Heb je juist veel bezoekers, maar weinig conversies? Dan zijn je teksten misschien niet activerend genoeg. Coster is gespecialiseerd in conversie-optimalisatie en herschrijft jouw teksten aantrekkelijk en activerend, zodat het doel van jouw website bereikt wordt.

Door onze achtergrond in online marketing, richten wij ons vanaf het begin van het schrijfproces op SEO-optimalisatie. Bij Coster doet dit nooit af aan de kwaliteit van de tekst. Het resultaat? Soepel leesbare teksten die passen in het totaalplaatje van jouw boodschap en jouw online vindbaarheid bevorderen.

Is jouw content toe aan herinrichting?

NEEM CONTACT OP