SEO Copywriting

SEO copywriting: waarom heb je dat nodig? Stel, je hebt een mooi vormgegeven website, waar je al jouw kwalitatieve diensten en producten op aanbiedt. Toch is er één probleem: de bezoekersaantallen vallen tegen en daarmee ook de omzet. Je hebt weinig budget, te weinig tijd en vraagt je af hoe je concurrenten toch zo veel succes kunnen hebben. Het geheim? SEO copywriting!

copywriting

SEO Copy schrijven

SEO Copy schrijven

Boven je concurrentie uitstijgen binnen Google? Teksten nodig die jouw bezoeker met de eerste indruk overtuigen? Laat je SEO Copy schrijven!

Bekijk Copywriting
herschrijven

Herschrijven

Herschrijven

Wil jij jouw online content helemaal anders? Wij herschrijven jouw teksten naar heldere, goedgestructureerde SEO-proof copy.

Bekijk Herschrijven
redigeren

Redigeren

Redigeren

Heb je al online content, maar mist het net dat extra beetje pit? Coster helpt jou met het kruiden van je teksten door ze van A tot Z te redigeren.

Bekijk Redigeren
vertalen

Vertalen

Vertalen

Internationale ambities maar te weinig tijd om jouw teksten te vertalen? Coster pakt dit voor jou op, geschreven in jouw tone-of-voice en toegepast op internationale vindbaarheid.

Bekijk Vertalen
seo advies

SEO Advies

SEO Advies

Goedgeschreven en overtuigende teksten zijn een goed begin. Maar scoor je hiermee ook goed binnen zoekmachines? Het SEO advies van Coster zorgt ervoor je ook vindbaar bent!

Bekijk SEO Advies

SEO copywriting: de oplossing voor jouw bedrijf!

Met SEO copywriting schrijven of herschrijven we teksten voor de zoekmachine. SEO staat voor Search Engine Optimization (zoekmachine optimalisatie) en is gericht is op het verbeteren van de vindbaarheid van een pagina in Google. Coster Copy schrijft teksten die 100% SEO-proof zijn, en dat doen we op deze manier:

  1. We voeren een kort zoekwoordenonderzoek uit
  2. We kiezen de belangrijkste zoekwoorden en (her)schrijven de teksten met de juiste tone-of-voice
  3. We richten de teksten zo in dat ze goed vindbaar zijn
  4. Tenslotte vullen we de belangrijkste technische SEO-termen aan

SEO-experts 

In samenwerking met de slimme SEO-experts van online marketingbureau DBOM is het zelfs mogelijk een compleet SEO-onderzoek voor jouw bedrijf uit te voeren! Zij monitoren de SEO-resultaten op maandelijks basis en kunnen betaalde advertenties laten draaien.

Waarom Coster Copy? 

Bij Coster Copy schrijven wij dagelijks teksten voor allerlei bedrijven, in verschillende tone-of-voices. Ook voor jouw bedrijf schrijven wij graag succesvolle SEO-teksten! Wij verdiepen ons in jouw bedrijf en de doelgroep en (her)schrijven vervolgens teksten die volledig aansluiten bij het bedrijfs-DNA. Jouw verhaal vertellen we in duidelijke taal en maken we vindbaar. Laat SEO Copywriting over aan de experts. Neem contact met ons op voor een gratis proeftekst!

Wil je weten wat Coster voor jou kan betekenen?

NEEM CONTACT OP