Coster Copy Content Marketing Bureau

Content marketing bureau Coster Copy werd geboren in januari 2018. Als Haarlems bedrijf was er maar één naam die echt bij ons paste: die van de uitvinder van de boekdrukkunst. Opererend in de 21e eeuw, spelen wij in op de moderne tekstvormen. Maar we vergeten zeker niet waar het ooit begonnen is.

Haarlems online marketingbureau DBOM is ons moederbedrijf. Onze copywriters werken daarom met specialistische kennis van het online marketingvak. Dit combineren we met de creativiteit van echte schrijvers. Zo vinden wij voor iedereen precies de gewenste combinatie van SEO en creativiteit.

Drie pijlers kenmerken precies wat Coster doet: ijzersterke communicatie, complete ontzorging en converterende teksten. Wij pakken iedere tekst voor je op en maken er een meesterwerk van.

Wij zijn Coster Copy. Een oer-Haarlems content marketing bureau.

Onze partners

Coster Copy is onderdeel van de Endeavour Group. Door onze nauwe samenwerkingen met onze partners gespecialiseerd in online marketing, webdesign en development, influencer marketing, branding & strategie, video en e-mailmarketing zijn wij de one-stop shop voor integrale marketing communicatie.

dbom logo
3sixtyfive-logo
brewwwers-logo
endeavour-group-logo
pixelindustries-logo
hello-dialog-logo
Mad Math & Mates | Coster Copy

Maak kennis met ons team

Merit Koutstaal

Co-Owner & Content Marketing Manager

De liefde voor de letter

Toen ik in groep 5 zat op de basisschool, schreef ik met mijn priegelige handschrift “Het allerkleinste boekje”. Het was geschreven met een dusdanig klein handschrift dat je het alleen met een vergrootglas kon lezen. Niet veel later startte ik met kalligrafie. Om de liefde voor de letter die er toen al inzat, door te pakken in een krullerige, perfectionistische vorm.

Het was een voorbode voor de carrière die komen ging. Na een bachelor- en masterstudie Communicatie- en Informatiewetenschappen, begon dan eindelijk mijn echte baan als betaald tekstschrijver. Een keuze waar ik nog nooit spijt van heb gehad. Iedere dag schrijf ik met liefde teksten voor onze verschillende klanten. Met mijn teksten breng ik een bepaald gevoel over op de juiste mensen om ze verder te helpen in hun zoektocht naar informatie die hun vraag beantwoordt. Om hen te helpen succesvol te zijn en blijven. Dat is mijn passie. Mijn eeuwige liefde voor de letter.

De wereld binnen handbereik

Ik weet het nog goed, mijn eerste ervaringen op het internet. Het geluid van de inbelmodem, hoe lang je op het laden van afbeeldingen moest wachten. Het jaar was 1997 en ik was 10 jaar oud. Er ging een wereld voor mij open toen mijn vader mij het internet liet zien. Alle informatie van de wereld binnen handbereik. Ik gebruikte het internet om interessante artikelen te lezen, nieuwe muziek te ontdekken en later; video’s te bekijken. Mijn liefde voor content was geboren.

Kort hierna kreeg ik van mijn vader een afgedankte pc op mijn kamer en maakte inbellen plaats voor ADSL. Nu was het nog makkelijker om online te zijn! Mijn tijd op het internet inspireerde mijn grootste passies; video’s produceren, muziek maken en teksten schrijven. Na mijn opleiding Media & Entertainment Management realiseerde ik me, dat het maken van, en strategisch nadenken over online content niet alleen enorm leuk is, maar ook waar mijn talent ligt. Ik ben gek op pakkende teksten schrijven en vermakelijke video’s produceren. Ik geloof dat die content combineren met een doordachte strategie, kan leiden tot geweldige resultaten voor de klant. Dit is het werk dat ik het liefste doe!

Sjoerd Folkeringa

Senior Content Marketeer

Moniek Warmerdam

Junior Content Marketeer

Voor elk bedrijf een passende, unieke tekst

De liefde voor het schrijven was bij mij altijd al aanwezig, maar kreeg pas echt vorm toen ik met mijn eigen persoonlijke blog begon. Hier ontdekte ik dat ik mijn gedachten veel beter kan uiten door ze op papier te zetten. Ook kwam ik erachter dat dit niet vanzelfsprekend is en dat veel mensen hier juist moeite mee hebben. Dit was het moment waarop ik besloot om tekstschrijver te worden.

Tekst en taal is tegenwoordig dan ook overal om ons heen: op websites, in de mail, op social media, in brochures enzovoorts. Vroeger was het voldoende om één schrijfstijl aan te houden op alle platforms, maar dat is allang niet meer zo. Elk platform vraagt om een andere schrijfstijl. Bovendien is de tone-of-voice van elk bedrijf verschillend. Door mij altijd eerst goed te verdiepen in het bedrijf van de opdrachtgever, zorg ik dat ik een tekst schrijf die aansluit bij de identiteit én de
doelgroep van het bedrijf.

0
Geschreven woorden
0%
Verbetering van resultaat
0
Tevreden klanten

Wil je weten wat Coster voor jou kan betekenen?

NEEM CONTACT OP