Wij zijn Coster Copy. En wij maken copy die converteert. 

In januari 2018 werd content marketingbureau Coster Copy opgericht in de prachtige stad Haarlem. Onder de naam van de Haarlemse uitvinder van de boekdrukkunst, schreven wij de eerste van vele teksten. Nu zijn wij voor veel bedrijven dé kennispartner op het gebied van content marketing.

Ons geheim

De Coster Koppies hebben één ding gemeen: een passie voor content. Wij maken van een goed verhaal een onweerstaanbaar verhaal. Hoe we dit doen? Met een grote dosis creativiteit én SEO-kennis. Want alleen een sterke tekst is tegenwoordig niet meer voldoende. Je tekst moet niet alleen leesbaar, maar ook vindbaar zijn in de grote boze zoekmachine.

Geboren als dochterbedrijf van online marketingbureau DBOM, is zoekmachineoptimalisatie ons met de paplepel ingegoten. Google is onze grootste vriend! In een handomdraai maken wij niet alleen een ijzersterke tekst, maar zorgen wij er ook voor dat jij een ideale positie krijgt in de zoekresultaten. Want je weet wat ze zeggen:

“The best place to hide a dead body, is page two of Google search results.”

Content marketing van A tot Z 

Geeft je content niet de resultaten waar je op had gehoopt? Dan is het tijd om een content marketingbureau in te schakelen. Wij vergroten het aantal organische bezoekers én leads met sterke, overtuigende teksten. Content marketingbureau Coster Copy ontzorgt je volledig. Zo richt jij je op jouw specialisatiegebied, en wij op die van ons!

Onze partners

Coster Copy is onderdeel van de Haarlemse Endeavour Group, dé one-stop shop voor integrale marketingcommunicatie. Onze partners zijn gespecialiseerd in online marketing, webdesign en development, influencer marketing, branding & strategie, video en e-mailmarketing. Wij werken nauw met onze creatieve partners samen en delen onze expertises, zodat jij profiteert van high-end marketingcommunicatie. Stap aan boord en start jouw reis richting online succes!

Superlab logo
3sixtyfive-logo
brewwwers-logo
dbom logo
endeavour-group-logo
pixelindustries-logo
hello-dialog-logo
logo van suepar videos

Maak kennis met ons team

De liefde voor de letter

Toen ik in groep 5 zat op de basisschool, schreef ik met mijn priegelige handschrift “Het allerkleinste boekje”. Het was geschreven met een dusdanig klein handschrift dat je het alleen met een vergrootglas kon lezen. Niet veel later startte ik met kalligrafie. Om de liefde voor de letter die er toen al inzat, door te pakken in een krullerige, perfectionistische vorm.

Het was een voorbode voor de carrière die komen ging. Na een bachelor- en masterstudie Communicatie- en Informatiewetenschappen, begon dan eindelijk mijn echte baan als betaald tekstschrijver. Een keuze waar ik nog nooit spijt van heb gehad. Iedere dag schrijf ik met liefde teksten voor onze verschillende klanten. Met mijn teksten breng ik een bepaald gevoel over op de juiste mensen om ze verder te helpen in hun zoektocht naar informatie die hun vraag beantwoordt. Om hen te helpen succesvol te zijn en blijven. Dat is mijn passie. Mijn eeuwige liefde voor de letter.

Voor elk bedrijf een passende, unieke tekst

De liefde voor het schrijven was bij mij altijd al aanwezig, maar kreeg pas echt vorm toen ik met mijn eigen persoonlijke blog begon. Hier ontdekte ik dat ik mijn gedachten veel beter kan uiten door ze op papier te zetten. Ook kwam ik erachter dat dit niet vanzelfsprekend is en dat veel mensen hier juist moeite mee hebben. Dit was het moment waarop ik besloot om tekstschrijver te worden.

Tekst en taal is tegenwoordig dan ook overal om ons heen: op websites, in de mail, op social media, in brochures enzovoorts. Vroeger was het voldoende om één schrijfstijl aan te houden op alle platforms, maar dat is allang niet meer zo. Elk platform vraagt om een andere schrijfstijl. Bovendien is de tone-of-voice van elk bedrijf verschillend. Door mij altijd eerst goed te verdiepen in het bedrijf van de opdrachtgever, zorg ik dat ik een tekst schrijf die aansluit bij de identiteit én de
doelgroep van het bedrijf.

0
Geschreven woorden
0%
Verbetering van resultaat
0
Tevreden klanten
0
Klanten geven ons een

Wil je weten wat Coster voor jou kan betekenen?

NEEM CONTACT OP