Ontmoet Celeste!

Mijn naam is Celeste, en ik ben de nieuwe content stagiaire bij Coster Copy! Ik ben vandaag de dag 23 lentes jong en woon in het pittoreske, verre Papendrecht. Vorig jaar studeerde ik af aan de opleiding Media- en Cultuurwetenschappen op de Universiteit Utrecht. Voorheen stond deze opleiding bekend als Theater-, Film-, Televisiewetenschappen. Na mijn studie pakte ik een thuiscursus ‘Copywriting’ op. Kort nadat ik aan deze cursus begon, kreeg ik de mogelijkheid om de (vrijwillige) functie van Creative Copywriter te vervullen bij het online vegan warenhuis Shop Like You Give a Damn. Hier schrijf ik nu nog regelmatig voor.

Schrijven vind ik ontzettend leuk en is dan ook een grote passie van mij. Creative content creëren doe ik het liefst. Al jaren schrijf ik mijn hoofd leeg op mijn blog en aanbid ik de Engelse (en Nederlandse) taal en literatuur met het schrijven van poëzie. Daarnaast schrijf ik songteksten, waarbij ik puzzel met woorden en speel met metaforen. Muziek creëren en uitvoeren doe ik, naast het schrijven, namelijk erg graag.

Hoe kwam Coster Copy op je pad? 

Nadat ik zeven maanden in Londen aan muzikale projecten had gewerkt, keerde ik terug naar Nederland. Hier begon mijn zoektocht naar een ‘volgende stap’. Tijdens mijn speurtocht viel mijn oog op de vacature ‘content stagiaire’ bij Coster Copy. De omschrijving van de stage sprak mij enorm aan. Ik wist gelijk dat deze functie mij enorm veel kan leren en het mijn schrijfvaardigheden snel verbetert. Ook geeft deze stage mij de mogelijkheid om online marketingkennis op te doen, wat altijd mooi meegenomen is in dit digitale tijdperk.

Wat is je functie bij Coster Copy? 

Tijdens mijn content marketing stage staat het schrijven van (SEO-)teksten centraal. Ook leer ik hoe ik deze teksten vervolgens vindbaar maak. Ik kijk er enorm naar uit om mijn schijfvaardigheden en internetskills te ontwikkelen. Dit mag ik ook nog eens verwezenlijken in een enorm interessant, jong en ambitieus bedrijf!