Copywriting

SEO Copywriting

Sta je aan de beginfase van een nieuwe website? Of wordt jouw site niet goed gevonden? SEO copywriting klinkt je dan waarschijnlijk al bekend in de oren.

SEO staat voor Search Engine Optimization (zoekmachine optimalisatie). Copywriting is niets anders dan het schrijven van overtuigende teksten. Coster heeft een team van zeer ervaren schrijvers. Dagelijks schrijven wij teksten voor websites, blogs, mailings, persberichten, artikelen en landingspagina’s.

Teksten voor jou en voor zoekmachines

Lezers vinden, overtuigen en aanzetten tot actie, dat is wat we voor je doen als we teksten voor je schrijven. De kunst hierbij is de geschikte tekst te vinden waar zowel jouw publiek als Google blij van wordt. Coster heeft de kennis en de middelen om jouw teksten zo perfect mogelijk te laten aansluiten op beide. Zo weet je zeker dat je voldoet aan alle eisen, en worden je lezers blij van je teksten.

Wij verdiepen ons in jouw bedrijf en jouw doelgroep. Coster heeft als doel om teksten te schrijven die passen bij het DNA van jouw bedrijf maar die ook de doelgroep aanspreken. We vertellen jouw verhaal in duidelijke taal op een wijze die past bij jou en jouw business. En we brengen structuur aan in wat je wilt vertellen, want ook dat kan een flinke kluif zijn als je zelf al helemaal onder bent gedompeld in het onderwerp.

Wil jij dat SEO Copywriting bijdraagt aan jouw online succes? Neem gerust vrijblijvend contact op, wij vertellen je graag meer!

Wil jij dat SEO Copywriting bijdraagt aan jouw online succes?

NEEM CONTACT OP