Contentstrategie

Formuleer jouw eigen contentstrategie

Contentstrategie nodig? Voor content creatie en online succes? Voor een consistente lijn in al jouw uitingen en om verbeteringen in je website goed meetbaar te maken, raden wij altijd aan een goede contentstrategie te formuleren. Het gaat namelijk dieper dan alleen het maken en verspreiden van content: met een strategie werk je toe naar een bepaald doel.

Als je begint met jouw contentstrategie kijk je naar verschillende aspecten: wie is jouw doelgroep, waar liggen hun behoeftes en wat doe jij om die behoefte te beantwoorden? Zodra je dit in kaart hebt gebracht, maak je vervolgens bijpassende content om hierop in te spelen. Die content bepaal je voor een langere periode, om op ieder moment met de juiste boodschap te komen.

De strategie vormt het fundament van iedere boodschap die je verspreidt. Dit komt zowel de optimalisatie van je website (SEO) als de inzet van jouw advertenties (SEA) ten goede.

Contentstrategie voor passende copywriting

Coster helpt je graag met het opzetten van je strategie. Maar wij nemen je ook verder mee in het traject. We kunnen tevens jouw content schrijven en optimaliseren naar SEO-richtlijnen. Zo ben je verzekerd van passende teksten, die aangesloten zijn op jouw contenstrategie en je op weg helpen naar succes!

Zet ons in om samen naar je contenstrategie te kijken. Zeker weten dat je ook gevonden wordt? Dan combineren we dit traject graag met een gedegen zoekwoordenonderzoek. Zo vormen we samen de complete basis van jouw contenttraject.

Benieuwd hoe content bijdraagt aan jouw online ambities?

NEEM CONTACT OP