Webteksten

Webteksten schrijven is een kunst. Wij weten daar alles van. Je content op de juiste manier structureren, met een mooie saus eroverheen van jouw eigen tone-of-voice en tevens met effectieve stijl geschreven. Waar te beginnen? Coster Copy helpt je graag op weg.

Effectieve teksten voor op het web

Onze copywriters hebben schrijven in hun DNA. Ze stellen de juiste vragen en dompelen zich graag onder in jouw bedrijf. Uit de grondige briefing die daaruit volgt stellen wij effectieve, duidelijke webteksten op. Jouw webteksten doen altijd waar ze voor zijn gemaakt, of jouw doel nu informeren, overtuigen of entertainen is.

Maar daar stoppen we nog niet: Coster Copy zorgt ook dat jouw teksten vindbaar zijn. Door op de juiste wijze alle belangrijke SEO-elementen uit jouw tekst mee te nemen, optimaliseren we ze voor zoekmachines. Je boodschap wordt zo gevonden en gelezen, maar bereikt ook vooral jouw uiteindelijk doel: converteren.

Schrijven, redigeren of vertalen van webteksten

Liever zelf de insteek van je teksten bepalen maar Coster inzetten om de magic touch toe te passen? Dan kunnen we je van dienst zijn met redigeren of herschrijven. Jouw verhaal met een originele stijl en tone-of-voice, zodat jouw klanten jouw content altijd herkennen.

Coster werkt daarnaast met professionele vertalers. Wij zetten in een handomdraai jouw prachtige teksten om in een Engels kunstwerkje. Internationale ambities kunnen zo gemakkelijk gevangen worden.

Of het nu gaat om het schrijven van nieuwe teksten, het redigeren van bestaande teksten of het vertalen van jouw website, Coster heeft professionele copywriters in huis die jou hierbij kunnen helpen. Zij geven je graag advies. Ben je benieuwd hoe goede teksten kunnen bijdragen aan jouw online succes? Neem gerust vrijblijvend contact op, wij denken met je mee!

Toch liever je eigen webteksten schrijven? We voorzien je ook graag van training. Lees hier meer over op onze Trainingen-pagina.

Weten hoe Coster jouw webteksten kan schrijven?

NEEM CONTACT OP