Persberichten

Je belangrijkste nieuwtjes aan de wereld bekendmaken doe je natuurlijk in een persbericht. Maar als je geen flauw benul hebt van het schrijven ervan of je hebt er geen tijd voor, hoe kom je dan ooit bij relevante media terecht die jouw nieuws willen verspreiden? Hier komen de copywriters van Coster om de hoek kijken. Professionele berichten voor de pers, passend bij jouw belangrijkste nieuws.

Laat ze schrijven

Of het nu om een eenmalig persbericht gaat, of persberichten die met regelmaat opgeleverd moeten worden, Coster neemt graag de verantwoordelijkheid over jouw uitingen. Laat jouw persberichten daarom door onze professionals schrijven. Lever je onderwerpen en details aan, wij fabriceren per bericht een klein, krachtig kunstwerkje.

Publiceer dat persbericht

Het zou zonde zijn als ze op de plank blijven liggen. We helpen je daarom ook graag met de publicatie van het persbericht. Dit kan in de vorm van advies, of het overnemen van het gehele proces. Hierin zoeken we de juiste partners, leggen we de juiste connecties en zorgen we dat het bericht naar de juiste redacties wordt gestuurd. Zo krijgen jouw berichten de aandacht die ze verdienen!

Meer weten over de persberichten uit de pen van Coster’s copywriters? Lees erover in ons portfolio of neem contact met ons op voor een proeftekst. Wij kijken graag met je mee naar de mogelijkheden.

Weten hoe Coster jouw persberichten kan schrijven?

NEEM CONTACT OP