Nieuwsberichten

Niet iedereen is een geboren journalist. Dat geeft natuurlijk ook niet, ieder zo zijn vakgebied. Maar wat doe je dan als je graag belangrijke gebeurtenissen of aankondigingen wilt communiceren? Precies, dan schakel je de hulp in van professionals. En laten wij nou net die professionele partij zijn met een journalistieke achtergrond. Coster helpt je daarom graag met al jouw nieuwsberichten.

Berichten in iedere vorm

Of je nu nieuws wilt publiceren in een (vak)blad, op een forum of op een eigen blog-/nieuwspagina, Coster vult jouw teksten naar wens in. In jouw tone-of-voice, met twee feedbackrondes en eventueel zelfs ingevoerd in het CMS, zodat jij er geen omkijken meer naar hebt. Professionele berichten; van idee tot uitvoering.

Advies over jouw nieuws?

Toch liever zelf jouw nieuwsberichten schrijven, maar heb je een steuntje in de rug nodig? Dan kan Coster je op twee manieren van dienst zijn. We redigeren jouw bestaande teksten en voorzien je van waardevol advies. Met onze handvatten weet jij voortaan zelf hoe je jouw nieuwsberichten het beste invult. Of volg één van onze teksttrainingen, waarin je oefent met schrijven en meteen voorzien wordt van feedback.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op. We voorzien je graag van vrijblijvend advies of een proeftekst.

Weten hoe Coster jouw nieuwsberichten kan schrijven?

NEEM CONTACT OP