Mailings

Nieuwsbrieven versturen naar je klanten is de ideale manier om ze warm te houden voor jouw merk, producten en/of diensten. Maar wat als je geen tijd hebt en je hebt niemand in dienst die het op professionele wijze voor je kan doen? Coster heeft de middelen en de kennis om professionele mailings op te stellen voor je. In jouw tone-of-voice, met jouw laatste nieuwsberichten en op aantrekkelijke wijze geschreven.

Nieuwsbrieven per mail

E-mailmarketing is één van de meeste effectieve manieren om je klanten op de hoogte te houden van je laatste nieuwtjes. Mits je die e-mails op de juiste manier insteekt. Met onze kennis van (online) marketing en ervaring in het schrijven van overtuigende teksten weten wij precies hoe jij jouw nieuwsbrief in elkaar zou moeten zetten. We geven je dan ook graag advies over het schrijven en structureren van je mailing.

Mailings schrijven

Of je nu eenmalig hulp nodig hebt bij het opstellen van je mailings, of op maandelijkse basis gebruik wilt maken van onze expertise: bij Coster helpen we je graag jouw nieuwsbrief af te tikken. Wij geven je advies, of nemen je al het werk uit handen. Laat ons weten waar je naar op zoek bent, wij spelen in op jouw behoeftes en doelstellingen.

Hulp nodig bij je mailings of Coster inschakelen om al jouw nieuwsbrieven uit handen te nemen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Weten hoe Coster jouw mailings kan schrijven?

NEEM CONTACT OP