Cornerstone Content

Wist jij dat je met Cornerstone Content de basis van je content marketingstrategie formuleert? Deze content vormt de hoekstenen van jouw website. Bijvoorbeeld in de vorm van een gids of uitleg. Ideaal ook om jouw tone-of-voice, merkverhaal en expertise kenbaar te maken. Met zo’n 3.000 tot 10.000 woorden vertel jij je lezer precies waarom jij degene bent bij wie ze zouden moeten zijn. Tevens is het dé perfecte manier om goede rankings te halen binnen zoekmachines. Het mooiste van alles is: je kunt jouw hoekstenen laten schrijven door de copywriters van Coster Copy.

Hoe werkt Cornerstone Content?

Cornerstone Content is in feite gewoon een zeer lange pagina met heel relevante content. Op deze pagina kun je heel diep ingaan op een specifiek onderwerp waarop jouw business draait. Een goed voorbeeld van deze specifieke vorm van content is de MOZ Beginners Guide to SEO. Deze gids is een veel geraadpleegd online boekwerk van de basisprincipes van SEO. In één klap is MOZ dé expert. Talloze websites linken door naar deze gids. Kun je voorstellen hoeveel dat voor je linkwaarde doet? Ben jij ook expert op jouw vakgebied en heb je hier veel over te vertellen, dan is Cornerstone Content ook voor jou het perfecte middel.

Laat het schrijven door Coster!

Of je nu eenmalig hulp nodig hebt bij het opstellen van een Cornerstone Content pagina, of juist bij meerdere: bij Coster helpen we je graag. Wij geven je advies, of nemen je al het werk uit handen. Laat ons weten waar je naar op zoek bent, wij spelen in op jouw behoeftes en doelstellingen.

Hulp nodig bij jouw content of Coster inschakelen om het volledig uit handen te nemen? Neem contact met ons.

Weten hoe Coster jouw Cornerstone Content kan schrijven?

NEEM CONTACT OP