Blogs

Tegenwoordig ontkom je er als bedrijf bijna niet meer aan: bloggen. Het lijkt misschien weggelegd voor alleen de hipsten en jongsten onder ons, toch kan ook jouw bedrijf meedoen aan de hype. Besteed je blogs uit en bekommer je alleen om de onderwerpen en de check. Het schrijfwerk wordt voor je gedaan en jij plukt er de vruchten van. Coster neemt je graag dit werk uit handen.

Deel je kennis met een blog

Als specialist beschik je over een enorm kennisveld dat je waarschijnlijk graag met (potentiële) klanten deelt. Je wilt immers laten zien dat je een expert bent in jouw vakgebied en dat mensen bij jou moeten zijn voor een bepaalde dienst. Er bestaat geen betere manier dan deze mensen naar je toe te halen met blogs. Per blog snij je een onderwerp aan, geef je tips en uitleg en vertel je op een leuke manier wat je doet.

Maar wat als je geen ster in schrijven bent? Dan draag je die kennis over aan jouw copywriter en de klus wordt voor je geklaard. Of het nu eenmalig, wekelijks, of maandelijks is, Coster bezorgt je verse blogs. Zo blijft je website up-to-date en trek je altijd relevant verkeer aan.

Blogformaat

Blogs komen in alle soorten in maten. Wij schrijven jouw blogs volledig volgens jouw wensen. Van 300 tot 1500 woorden, van simpele tekst tot aangevuld met alle relevante SEO-elementen en afbeeldingen, Coster kan het allemaal. We zetten ze zelfs voor je in jouw CMS. Jij hebt er in ieder geval geen omkijken meer naar.

Wil jij meer weten over onze blogs? Of zie je graag een schrijfvoorbeeld? Neem contact op met de copywriters van Coster voor een vrijblijvend advies.

Weten hoe Coster jouw blogs kan schrijven?

NEEM CONTACT OP