Content marketing uitbesteden? Coster Copy staat voor je klaar!

Wil je aan de slag met content marketing, maar ontbreekt het je aan tijd en kennis? Dan zit er maar één ding op: je content marketing uitbesteden. Wij vergroten jouw online zichtbaarheid met rake content. Ook zorgen we ervoor dat jouw leadfunnel vol zit en je verkoop omhooggaat. Verspil je tijd en geld niet langer aan onsuccesvolle content en neem een voorsprong op je concurrenten!

Waarom je je content marketing moet uitbesteden

In een handomdraai van saaie naar overtuigende teksten

Laat je het schrijven van de teksten aan een collega over, of pak je zelf de pen erbij? Dan ben je er gegarandeerd langer mee bezig dan wij. Tekstschrijven wordt nogal eens onderschat, maar dat komt je duur te staan. Want hoe schrijf je een tekst die…

  • In de juiste tone-of-voice geschreven is;
  • De kracht van jouw bedrijf goed omschrijft;
  • De lezer inspireert om actie te ondernemen?

Precies. Tekstschrijven is absoluut geen koud kunstje. Laat het daarom over aan de content marketingspecialisten van Coster Copy en profiteer van onze kennis en expertise.

Scoor hoger in Google dan je concurrenten

We stipten het zonet al even aan: hoe maak je een tekst goed vindbaar in de zoekmachine? Voor onze contentspecialisten is dit dagelijkse kost. Met gebruik van de juiste zoekwoorden zorgen zij ervoor dat jij boven je concurrenten komt te staan in de zoekresultaten. Dat wil jij toch ook?

Breng eenduidigheid aan met een content marketingplan

Hoe bepalen jullie nu welke content je op welk moment uitstuurt? Schiet niet langer met hagel, maar breng structuur aan in je content. Met een content marketingplan leggen we vast welke doelstellingen je wilt behalen en hoe we daar komen. Zo weet je zeker dat je recht op je doel afgaat!

Het betaalt zich later in grote getalen terug

Je content marketing uitbesteden is één van de beste investeringen die je kunt doen. Leg je nu een goede basis voor je content? Dan pluk je er nog lange tijd de vruchten van. Een goede positie in Google is immers goud waard!

Dit is wat wij voor je doen

copywriting

Contentstrategie

Contentstrategie

Hoe vul jij je content in? Werk je al met een strategie? Teksten nodig die jouw bezoeker met de eerste indruk overtuigen? Bepaal je contentstrategie!

Bekijk Contentstrategie
herschrijven

Content creatie

Content creatie

Content creatie is een essentieel element in content marketing. Laat ons jouw content creëren en vorm zo de basis van jouw contenttraject.

Bekijk Content creatie

Contentstrategie

We beginnen met het formuleren van een ijzersterke contentstrategie. Hierin beantwoorden we onder andere de volgende vragen:

  • Welke doelgroep wil je bereiken?
  • Met welke boodschap wil je ze bereiken?
  • Met welk doel wil je ze bereiken?

Deze strategie vormt de basis voor je content. Hiermee maken we al jouw uitingen eenduidig én meetbaar.

Content creatie

Is de strategie vastgesteld? Dan is het tijd om content te creëren! In de content creatie-fase combineren we onze creativiteit met onze SEO-kennis om voor jou overtuigende en goed vindbare teksten te schrijven.

Blogs, nieuwsberichten, whitepapers, cornerstone content: als er tekst instaat, weten de woordkunstenaars van Coster Copy er raad mee.

Kies voor content marketingbureau Coster Copy

Wil je je content marketing uitbesteden? Wij helpen je met veel plezier al je contentdoelstellingen te behalen! Onze vingers jeuken al om met jouw teksten aan de slag te gaan.

Kies je voor Coster Copy? Dan krijg je er de hele Endeavour Group bij: een one-stop shop voor al jouw online successen. Van video en design tot e-mailmarketing, onze digitale en creatieve specialisten maken al jouw online uitingen succesvol.

Wil je weten wat Coster voor jou kan betekenen?

NEEM CONTACT OP