Maak kennis met Sjoerd!

Wie, wat, waar ben je?

Mijn naam is Sjoerd en ik ben de nieuwe Senior Content Marketeer bij Coster Copy! Dit is mijn 32ste winter op deze aardbol en ik woon vijf minuten fietsen bij ons kantoor vandaan, in het centrum van het mooie Haarlem. Ik ben een muzikant in hart en nieren en ook een enorme filmfanaat. In mijn vrije tijd speel in basgitaar in de metalband Hibakusha en ben ik vaak met een camera in mijn handen te vinden. Ik fotografeer graag de natuur en architectuur en ik maak vlogs voor mijn band. Ook het editen van foto’s en video’s houdt mij bezig. Daarnaast en doe ik als zzp-er video-editing klusjes in mijn vrije tijd.

Mijn liefde voor het internet en content zorgde ervoor dat ik na mijn opleiding Media & Entertainment Management in de online marketing wereld terechtkwam. Niet geheel verrassend natuurlijk. Eerst lag mijn focus vooral op social media en CMS-beheer. De laatste jaren heb ik bij de Telegraaf Media Groep (TMG) als content marketeer gewerkt voor gaspedaal.nl en autovisie.nl en hier enorm veel geleerd over copywriting, videomarketing en contentstrategie.

Hoe kwam Coster Copy op je pad?

Na enkele jaren bij TMG te hebben gewerkt, besloot ik op zoek te gaan naar een nieuwe uitdagende job waar ik mijn skills verder zou kunnen ontwikkelen. Ik deed een oproep op LinkedIn en werd benaderd door Duncan en Merit van de Endeavour Group. Zij vroegen me of ik even op de fiets wilde stappen voor een kop koffie bij het hoofdkantoor in Haarlem. Dat leek me wel wat! Zo gezegd, zo gedaan. Door de regen fietste ik langs de gracht op weg naar een sollicitatiegesprek. Hollandser wordt het haast niet. Na onze gesprekken gaven ze aan dat ze mij wel zagen zitten als toevoeging voor het Coster Copy-team. And here we are!

Wat is je functie bij Coster Copy?

Ik ga het team helpen met het werken aan (SEO-)teksten en blogs. Ook kan Merit mijn hulp gebruiken met het klantcontact. Verder zal ik mij richten op het strategische aspect van content; kijken hoe we het beste content kunnen inzetten voor onze klanten. Ik wil meer videocontent aanbieden en mijn social media expertise inzetten om klanten de online presence te geven die ze verdienen. Ik ben enorm enthousiast over Coster Copy en de Endeavour Group en kijk ernaar uit om veel gave dingen neer te zetten met ons team!